Referenciák

Megrendelő Téma Feladatleírás
Magyar Államkincstár

Magyar Államkincstár

support
fejlesztés
Az Önkormányzati ASP fejlesztés 1.5 2017.01.01 –es indulásához szükséges fejlesztési és migrációs feladatok elvégzése, támogatása.

A projekt 1500 önkormányzat számára biztosítja az egységes Adó és Gazdálkodási szakrendszerek használatát.

Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.

NISZ Zrt.

support
fejlesztés
Az Önkormányzati ASP 1.0 rendszer produktív környezeteinek működéstámogatása, a kapcsolódó support és igény esetén fejlesztési feladatainak elvégzésével.
Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

projektvezetés
fejlesztés
A Hálózatfejlesztés Támogató és Monitoring Rendszer (HTMR) a Szupergyors Internet Program pályázatkezelő / kivitelezés támogató és ellenőrző rendszeréhez kapcsolódó KÖFOP projekt projektvezetői feladatain kívül az integrációs projekt moduljainak közös működését biztosító funkcionalitás fejlesztése (felhasználói azonosítás (több faktor) és authentikáció, SSO, modulok közötti kommunikáció stb).
Hegyközségek Nemzeti Tanácsa

Hegyközségek Nemzeti Tanácsa

tervezés
tanácsadás
Az átalakult szervezet készülő hegyközségi nyilvántartórendszerének tervezése és kapcsolódó informatikai / architektúrális tervezési és tanácsadási feladatainak elvégzése. A rendszer elektronikus ügyintézési felületekkel fogja biztosítani a szervezet munkafolyamatainak és jogszabályi kötelezettségeinek teljesülését.
Szerencsejáték Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

tanácsadás
fejlesztés / migráció
A Szerencsejáték Zrt. kampánymenedzsment céljainak támogatásához szükséges adattárház tanácsadási és forrásrendszer migrációs feladatok elvégzése.
Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

tanácsadás
tervezés
Az Országleltár 2 projekt koncepcionális tervezési feladatainak és az MNV Zrt. partnereivel folytatott tervezési / egyeztetési feladatainak támogatása.

A koncepcióalkotás célja a teljes Országleltár 2 projekt scope meghatározása, a szükséges stratégiai döntések meghozatalával.

Entruster Kft. kutatás
tervezés
fejlesztés
3 dimenziós ruhatervek alapján készített avatár alapú 3 dimenziós web alapú ruha „próbáló” és on-line vásárlást biztosító responsive alkalmazások kialakítása a kapcsolódó back-end alkalmazásokkal (személyek 3D pontfelhő feldolgozása, avatár képzése, ruhaterv feldolgozása).

A projekt részeként jelentős K+F tevékenység elvégzése.

e-Kábel Zrt.

e-Kábel Zrt.

kutatás
fejlesztés
Humanoid robot vezérlését (távvezérlés az irányító kezére helyezett irányító kesztyű segítségével) biztosító hardver és szoftverrendszer előállítását célzó projektben szoftverfejlesztési és kutatási feladatok elvégzése.
EXICOM Kft.

EXICOM Kft.

kutatás
fejlesztés
3 dimenziós virtuális valóság engine-ben (játékipari felhasználásra) fizikai és optikai visszajelzést biztosító szoftver és hardver rendszer fejlesztésében való részvétel kutatási és fejlesztési feladatokkal.